Sim-Stien

Hoi, ik ben ILONA BERGHMAN! Ik zit nu al bijna mijn hele leven in de KSA en ik vind het nog altijd supertof! Dit jaar is niet alleen mijn vierde jaar als leiding, maar dit jaar ben ik ook groepsleiding en takverantwoordelijke! Naast de KSA heb ik eigenlijk niet echt andere hobby's. Ik studeer logopedie in VIVES Brugge en zit in mijn derde jaar. Ik ben er van overtuigd dat dit weer een topjaar zal worden!

Hey, ik ben ESM√ČE CLEMENT en ik ben 19 jaar oud. Ik ben dit jaar samen met Merel en Ilona leiding van de Sim-Stien en heb er superveel zin in! Dit jaar is mijn vijftiende jaar in de KSA, wat betekent dat ik al meer dan de helft van mijn leven van het KSA-leven kan genieten ;). Ik zit nu in mijn tweede jaar orthopedagogie aan VIVES Kortrijk. In mijn vrije tijd ben ik meestal in de KSA te vinden, maar vaak ben ik ook te vinden met mijn neus in een goed boek. Ik zie dit jaar volledig zitten en zie uit naar alle leuke activiteiten, hopelijk jullie ook!

Hallo, ik ben MEREL HERREMANS! Dit is mijn veertiende jaar in KSA Spiko en mijn derde jaar als leiding. Het is ook best wel een spannend jaar, want het is de eerste keer dat ik leiding ben van de +12! Buiten het KSA-leven hou ik van schilderen, naar muziek luisteren, Disney, de kleur roze en tijd spenderen met mijn vrienden en familie. Je kan me ook wel tegenkomen in Howest Brugge, waar ik kleuteronderwijs studeer. Ik kan niet wachten om erin te vliegen en samen met mijn medeleidsters een geweldig jaar te maken voor de simmers en stieners!