Stien

STIEN

15-17 jaar (5de middelbaar)

Laurien, Fee & Morgane

Hey! Ik ben Fee Herremans!

Dit is mijn 3de jaar als leiding. Je kan mij elke weekdag vinden op de campus van Howest in het centrum, waar ik studeer om leerkracht Nederlands en Engels te worden in het Secundair Onderwijs. Dat wil dus ook zeggen dat ik mijn vrije tijd het liefste lees en schrijf, en naar de KSA kom natuurlijk. Ik zie het helemaal zitten om er dit jaar in te vliegen met de Stieners. Ze zullen dat volgend jaar zeker en vast top doen als nieuwe leiding! Als takverantwoordelijke kan je mij bereiken voor alle vragen over de Stien en mag je mij dus contacteren via WhatsApp.

0495 99 45 15

Hallooooo! Ik ben Morgane Van der Straeten!

Ik ben 20 jaar en ik start dit jaar aan mijn 16de jaar in de KSA en dit wordt mijn 4de jaar als leiding. Zoals je kunt zien, zit ik dus gewoon al super lang in de KSA en ik haal er nog steeds heel veel plezier uit. Buiten de KSA ben ik ook creatief bezig met schilderen. Ik studeer aan Howest en doe de richting Sociaal Werk. Ik kijk er enorm naar uit om voor een 3de keer op een rij leiding te geven aan deze groep en ze klaar te stomen als nieuwe leiding. We maken er een TOP jaar van!

Helaba! Ik ben Laurien Montens!
Ik geef dit jaar leiding aan de Stien. Dit is nu mijn 4de jaar als leidster! Naast de KSA ben ik veel bezig met muziek in mijn vrije tijd. Tijdens de schoolweken kan je me terugvinden in Leuven, daar studeer ik Geneeskunde aan de KuLeuven (3de Bachelor). Ik zit nu 7 jaar in onze KSA. Van die 7 jaar heb ik al veel mooie herinneringen en ik ben er zeker van dat er nog veel zullen bij komen dit jaar! Ik heb super veel goesting in dit nieuwe KSA-jaar :))