CONTACT

CONTACT

Ada & Eline

Hallokes! Ik ben Eline Van Wassenhove!
Al enkele jaren geniet ik met volle teugen van leiding zijn. In de KSA ben ik ondertussen al gekend als de eeuwige Sloeber(leiding). Zo kan je mij dit jaar voor de vijfde keer bij de Sloebertjes terugvinden. Stien, Annelien en ik hebben alvast heel veel zin in komend KSA-jaar!! Naast leiding ben ik ook voor het tweede jaar groepsleiding, samen met Ada. Als ik niet bezig ben met de KSA, kan je me terug vinden in de keuken (om lekker te koken), de natuur of achter de boeken. Zo leer ik dit jaar als studente Educatieve Master alles om les te geven in het middelbaar. Daarnaast kan je me altijd gelukkig maken met een gezellig kampvuur, een verkleedpartij of een lekkere boterham met choco.

Hallo! Ik ben Ada Slos!

Dit jaar is mijn 3de jaar als leiding, maar in totaal zit ik al 13 jaar in de KSA. Dit jaar is het ook mijn eerste jaar als groepsleiding! Als ik niet in de KSA zit, kan je me vinden in Gent, waar ik Psychologie studeer. Daarnaast vind je me ook in de dans- of klimzaal. En als ik daar niet ben, zit ik waarschijnlijk ergens in een gezellig koffiehuisje. Verder heb ik heel veel zin om er samen met mijn medeleiding en de Simmers een heel leuk jaar van te maken. Tot in de Mortier!

E-MAILADRESSEN

groepsleiding@ksaspikobrugge.be

Kan je niet kiezen uit onderstaande mailadressen? De groepsleiding zal met veel plezier je vraag beantwoorden.

financien@ksaspikobrugge.be

Voor alle vragen in verband met inschrijvingsgeld en betalingen kan je terecht bij Elly.

deredactie@ksaspikobrugge.be

Onze journalisten zijn degene die de maandbladeren maken en de website en sociale media up to date houden. Heb je hier een vraag over? Dan kan je terecht bij Ilona en Fee.

uniformstand@ksaspikobrugge.be

Heb je een uniformstuk nodig? Heb je iets liggen voor onze tweedehandsshop? Laat het weten aan Lotte, Gaëlle en Annelien.

API

Aanspreekpunt Integriteit

(Klik hier voor meer info)

Lisa Coudenys

-12

0468 59 04 10

Fee Herremans

+12

0495 99 45 15

WHATSAPP

Heb je vragen voor de takverantwoordelijken van de groep? Hen kan je bereiken via WhatsApp op volgende nummers.

Annelien Vankersschaever (SL) 0499 42 66 66


Famke Berghman (SP) 0487 13 21 37


Esmée Clement (RO) 0494 41 22 85


Ilona Berghman (JIM) 0486 20 29 45


Anouschka Van der Straeten (SIM) 0497 20 17 37


Fee Herremans (STIEN) 0495 99 45 15