CONTACT

CONTACT

Hallokes! Ik ben Eline Van Wassenhove! Al enkele jaren geniet ik met volle teugen van leiding zijn. Zo kan je mij dit jaar voor de vierde keer bij de sloebermeiden terugvinden. Hier ben ik vaak aan het dansen, springen, lachen en zingen. Daarnaast ben ik dit jaar voor de eerste keer groepsleiding. Verder speelt mijn leven zich vooral af in het prachtige Gent. Daar spendeer ik als studente Sociologie veel tijd tussen de boeken. Ik kan als persoon enorm genieten van een gezellig kampvuur, een verkleedpartij of een lekkere boterham met choco. Ook kan iedereen bij mij terecht voor een toffe babbel of een warme knuffel!

Hallo iedereen! Ik ben Shana Ruysschaert! Ik start nu mijn 3de jaar als groepsleiding en mijn 4de jaar als leiding. Ik heb zin om samen met Famke, Laurien en Morgane er samen met de simmers een fantastisch, leuk, tof en spectaculair jaar van te maken. Naast de KSA kan je mij ook terugvinden binnen de speelpleinwerking Kwibus en Kazou waar ik mijn ervaringen verruim. Ondanks ik al zoveel bezig ben met kinderen, studeer ik ook Lager Onderwijs in VIVES Brugge waar ik momenteel in mijn tweede jaar zit! Bij vragen kan je mij altijd aanspreken voor of na de activiteit! Ik sta altijd klaar voor een (leuke) babbel of een goede mop ;-). Tot snel!

E-MAILADRESSEN

groepsleiding@ksaspikobrugge.be

Kan je niet kiezen uit onderstaande mailadressen? De groepsleiding zal met veel plezier je vraag beantwoorden.

financien@ksaspikobrugge.be

Voor alle vragen in verband met inschrijvingsgeld en betalingen kan je terecht bij Elly.

deredactie@ksaspikobrugge.be

Onze journalisten zijn degene die de maandbladeren maken en de website en sociale media up to date houden. Heb je hier een vraag over? Dan kan je terecht bij Ilona, Fee en Emma.

uniformstand@ksaspikobrugge.be

Heb je een uniformstuk nodig? Heb je iets liggen voor onze tweedehandsshop? Laat het weten aan Merel, Juliette en Lotte.

WHATSAPP

Heb je vragen voor de takverantwoordelijken van de groep? Hen kan je bereiken via Whatsapp op volgende nummers.

Fee Herremans (SL) 0495 99 45 15


Esmée Clement (SP) 0494 41 22 85


Lisa Coudenys (RO) 0468 59 04 10


Ilona Berghman (JIM) 0486 20 29 45


Laurien Montens (SIM) 0468 27 99 37