Jim

Hallokes, ik ben ELINE VAN WASSENHOVE. Dit jaar ben ik takverantwoordelijke bij de jimmers. Daar zal ik samen met Gaëlle en Anouschka knotsgekke en zotte activiteiten in elkaar steken, zodat we er een geweldig jaar van kunnen maken! Ik ben meestal te vinden in Gent, waar ik in het tweede jaar sociologie zit en met volle teugen geniet van het studentenleven. Verder speel ik graag liedjes op de gitaar (met bijhorend vals gezang) en kook ik ook heel graag.

Hey, ik ben ANOUSCHKA VAN DER STRAETEN! Ik zit al 15 jaar in de KSA, waarvan 3 jaar als leiding. Samen met Eline en Gaëlle geef ik leiding aan de jim. Nu zit ik in mijn zevende en laatste jaar middelbaar, in de richting veiligheidsberoepen. Hopelijk kan ik nog een paar jaar doorgaan als leiding.

Hey, ik ben GAËLLE VANDENDRIESSCHE. Ik geef dit jaar leiding aan de jimmers. Ik ben 18 jaar en ik zit ondertussen al 13 jaar in de KSA, al van in het eerste jaar sloebers dus. Ik zit in het zesde middelbaar en ik volg farmaceutisch technisch assistent. Ik ben graag creatief bezig in mijn vrije tijd en sport ook graag. Ik ben bereid om er dit jaar een top jaar van te maken!