Jim

JIM

12-14 jaar (1ste - 2de middelbaar)

Hoi! Ik ben Ilona Berghman!

Ik ben 22 jaar en de oudste leidster binnen KSA Spiko ;-). Ik zit al 16 jaar in onze KSA, waarvan nu mijn 6de jaar als leiding! Ik ben vorig jaar afgestudeerd als logopediste en audiologe. Momenteel ben ik full time aan het werk binnen Amplifon, een hoorcentrum in Brugge en Oostkamp. Als extra hobby doe ik elke dinsdagavond een powerdance in Sport Vlaanderen. Dit werkjaar sta ik samen met Merel, Lore en Anouschka bij de jimmers! Ik kijk er heel hard naar uit om onze jimmers op te leiden tot echte +12’ers! Dit jaar ben ik ook takverantwoordelijke. Indien jullie vragen hebben, kan je mij bereiken via Whatsapp.

0486 20 29 45

Hey hey! Ik ben Lore Van Holderbeke!

Ik zit al vanaf het 1ste leerjaar in de KSA en doe dit nog altijd vol enthousiasme! Dit jaar is het mijn 4de jaar als leiding. Samen met Merel, Ilona en Anouschka geef ik dit jaar leiding bij de Sim. Tijdens de week zit ik in Gent op kot waar ik mijn 3de jaar Farmaceutische Wetenschappen doe, maar in het weekend sta ik klaar om er met jullie een onvergetelijke activiteit van te maken!Hallo! Ik ben Merel Herremans!

Dit is mijn 16de jaar in de KSA, waarvan mijn 5de als leiding. Ik ben vorig jaar afgestudeerd als kleuterjuf en werk nu full time binnen de scholengroep Impact. Een aantal dingen waar ik vrolijk van word zijn dansen, knutselen, Disney-films en de kleur roze. Omdat ik al zo vaak met de allerkleinsten bezig ben, ben ik super blij om tijdens het weekend eens iets helemaal anders te kunnen doen en dus leiding te zijn van de Jimmers :-). Tot op de volgende activiteit!

Hallooo! Ik ben Anouschka Van der Straeten!

Ik zit al bijna 17 jaar in de KSA. Dit jaar start ik mijn 5de jaar als leiding. Het is dus nog steeds mijn favoriete hobby naast zwemmen. Ik ben afgestudeerd als kapster en bewakingsagent. Momenteel ben ik aan het solliciteren voor een job als cipier of voor iets anders :-). Het wordt vast en zeker weer een super jaar!