Jim

JIM

12-14 jaar (1ste - 2de middelbaar)

Emma, Ilona, Jolien & Lotte

Hoi! Ik ben Ilona Berghman!

Ik ben 23 jaar en de oudste leidster binnen KSA Spiko ;-). Ik zit al 17 jaar in onze KSA, waarvan nu mijn 7de jaar als leiding! Ik ben een jaar geleden afgestudeerd als logopediste en audiologe. Momenteel ben ik full time aan het werk binnen Amplifon, een hoorcentrum in Brugge en Oostkamp. Naast KSA ga ik af en toe gaan zwemmen en badmintonnen. Dit werkjaar sta ik samen met Lotte, Jolien en Emma bij de Jimmers! Ik kijk er heel hard naar uit om onze Jimmers op te leiden tot echte +12’ers! Ik ben ook takverantwoordelijke. Indien jullie vragen hebben, kan je mij bereiken via WhatsApp.

0486 20 29 45

Koekoek! Ik ben Lotte Geeraert.
Ik ben 18 jaar en studeer Techniek Wetenschappen. Dit is mijn 2de jaar als leidster en het 13de jaar dat je mij in KSA Spiko kan terugvinden. Als ik niet in de KSA ben, dan ben ik gaan sporten of op stap met mijn vriendinnen. Als Jimleidster ga ik samen met Ilona, Emma en Jolien mijn uiterste best doen om van dit jaar opnieuw een geweldig jaar te maken!

Halloooo! Ik ben Jolien Timmermans!

Ik ben 18 jaar en zit al 12 jaar in KSA Spiko! Dit jaar is mijn tweede jaar als leiding. Ik heb er super veel zin in! Ik studeer Farmacie aan de Universiteit van Gent. Naast de KSA heb ik niet echt andere hobby's. Ik vind het wel leuk om eens te gaan tennissen. Ik ben ervan overtuigd dat we er samen een super leuk jaar van gaan maken!

Hallooo! Ik ben Emma Beuckels!
Ik ben 18 jaar oud en zit al vanaf de Sloebers in onze KSA. Dit is mijn 2de jaar als leiding. Ik ben net gestart aan de Ugent en volg daar de opleiding Handelswetenschappen. In mijn vrije tijd dans ik en spreek ik graag af met mijn vriend(innen). Je mag me altijd wakker maken voor chocoladefondue en macaroni! Ik kijk alvast uit om dit KSA-jaar een mooie tijd te beleven met de fantastische Jimmers!