Hernieuwers

HERNIEUWERS

Geëngageerde leiding

Elly, Lore & Merel

Hoi! Ik ben Elly Reynaert!

Dit jaar wordt net iets anders dan andere jaren, want ik ben niet langer leiding maar hernieuwer! Samen met Lore en Merel help ik de leiding waar nodig, dus misschien kom ik wel nog eens langs op een activiteit of als kok op kamp. Daarnaast blijf ik verantwoordelijk voor de Financiën van KSA Spiko. Als ik niet bezig ben met de KSA, kan je me vinden in Gent, waar ik ondertussen al 5 jaar Pedagogiek en Onderwijskunde studeer. Verder ben ik een grote fan van Club Brugge en paprikachips. Ik kijk er alvast naar uit om er een spetterend en onvergetelijk jaar van te maken! Indien er vragen zijn over financiële zaken, kan je mij bereiken via financien@ksaspikobrugge.be.

Hallo! Ik ben Merel Herremans!

Dit is mijn 17de jaar in KSA Spiko. Daarvan ben ik 5 jaar leiding geweest en dit is mijn eerste jaar als hernieuwer! Dat betekent dat je mij nog steeds regelmatig zal zien op evenementen, activiteiten en als kok op weekend en kamp. Daarbuiten ben ik elke dag te vinden als juf van de peuter- en eerste kleuterklas in de Freinetschool Context in Sint-Kruis. Andere dingen waar ik blij van word zijn dansen, Disney films en de kleur roze. Ondanks dat dit jaar duidelijk een verandering wordt, heb ik wel super veel zin om erin te vliegen! Tot snel!

Heyhey! Ik ben Lore Van Holderbeke!

Ik ben 21 jaar en zit al vanaf het 1ste leerjaar in de KSA, maar dit jaar zet ik een stapje opzij en word ik hernieuwer! Samen met Elly en Merel help ik dit jaar bij evenementen en zal je ons ook wel eens zien verschijnen tijdens activiteiten. Tijdens de week zit ik in Gent op kot, waar ik mijn 4de jaar Farmaceutische Wetenschappen start. Ik kijk er ernorm naar uit om toch nog een steentje bij te dragen in de KSA!