Roodkappen

ROODKAPPEN

10-12 jaar (5de - 6de leerjaar)

Mackenzie, Lisa & Esmée

Heyhey, ik ben Esmée Clement.

Ik begin dit jaar aan mijn 18de jaar in de KSA en mijn 6de jaar als leiding. Ik vind het hier dan ook helemaal top en blijf hopelijk tot mijn 60ste. Vanaf dit jaar ben ik geen student meer, maar een werkmens. Ik ben in september gestart als opvoedster in MFC Het Punt, waar ik in een leefgroep voor kinderen met een beperking zorg. Buiten KSA en werken lees ik graag eens een goed boek en spreek ik veel af met vrienden. Ik ben voor de tweede keer leiding bij de Roodkappen en zie het helemaal zitten! Ik ben klaar om de Roodkap in mezelf weer naar boven te halen. Indien er vragen zijn, mag je mij altijd contacteren via WhatsApp.

0494 41 22 85

Hoi! Ik ben Lisa Coudenys!

Ik ben 22 jaar en ik geef dit jaar leiding bij de Roodkappen. Verder is dit mijn 4de jaar als leiding in de KSA. Daarvoor ben ik 3 jaar leiding geweest in Kazou. Ik studeer Orthopedagogie in Gent en hou ervan om met diverse doelgroepen te werken. Mijn hobby’s zijn uiteraard KSA, daarnaast ga ik graag op avontuur. Ik heb superveel zin in dit jaar, hopelijk jullie ook :-).

Hey allemaal! Ik ben Mackenzie Smith!

Ik ben 19 jaar en dit is nu mijn 2de jaar in de KSA als leiding. Voorlopig zit ik nog in het middelbaar, wel in mijn specialisatiejaar. Ik studeer voor Patisserie en Chocolaterie in Ter Groene Poorte. Mijn hobby's zijn zwemmen, fitnessen en natuurlijk bakken! Ik hou ook heel erg van films kijken en gezellig met vrienden afspreken. Een klein weetje is dat ik half Australisch ben! Ik heb super super veel zin in dit KSA-jaar. Natuurlijk zal dit weer een top jaar worden, zoals geen ander!