Roodkappen

Hallo, mijn naam is ELLY REYNAERT en dit is ondertussen mijn derde jaar als leiding. Ik ben takverantwoordelijke bij de roodkappen, waar het samen met Famke en Morgane een fantastisch jaar wordt. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de financiƫn van KSA Spiko. Bij mij kan je terecht met al je vragen over kleine of grote bedragen. Als ik niet bezig ben met de KSA, kan je me vinden in Gent, waar ik ondertussen in mijn tweede jaar pedagogische wetenschappen zit. Verder ben ik een grote fan van avontuurlijke activiteiten, Club Brugge en paprikachips. Ik kijk er alvast naar uit om er een spetterend en onvergetelijk jaar van te maken!

Hoi, ik ben FAMKE BERGHMAN. Ik zit al van het eerste leerjaar in de KSA en ben dit jaar leiding geworden. Ik ben super enthousiast en zie het helemaal zitten! Naast de KSA speel ik piano. Ik zit in het zesde middelbaar in Sint-Leo Hemelsdaele en zit in de richting Wetenschappen-Wiskunde. Ik zal samen met Morgane en Elly er bij de roodkappen een super tof jaar van maken.

Hey, ik ben MORGANE VAN DER STRAETEN en ben 17 jaar. Ik zit in het vijfde middelbaar en volg kunst. Ik begin dit jaar aan mijn dertiende jaar in de KSA, maar dit is wel mijn eerste jaar als leiding. Ik zal leiding geven aan de roodkappen en heb er super veel zin in! Samen met Elly en Famke zullen we er een super tof jaar van maken!