Roodkappen

ROODKAPPEN

10-12 jaar (5de - 6de leerjaar)

Hey hey! Ik ben Lisa Coudenys!

Ik ben dit jaar leiding bij de roodkappen. Dit is nu mijn derde jaar in de KSA en ik doe dit met volle goesting. Ik zit nu in mijn 2de jaar Orthopedagogie en hou ervan om met diverse doelgroepen te werken. Mijn hobby's zijn uiteraard KSA en je kan me ook vinden in de fitness. Daarnaast hou ik van afspreken met vrienden. Ik ben dit jaar takverantwoordelijke bij de roodkappen en je kan mij altijd bereiken via Whatsapp.  Ik heb alvast heel veel zin in dit jaar! Hopelijk jullie ook :-).

0468 59 04 10

Hallo! Ik ben Estée Degroote!

Ik ben 17 jaar en zit al sinds het 6de leerjaar in de KSA. Dit jaar is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er ongelooflijk veel zin om er allemaal samen een fantastisch jaar van te maken. Ik zit op school in Brugge en volg de richting Humane Wetenschappen 4u Wiskunde. Naast de KSA heb ik lange tijd paardgereden en getennist.
Hoi hoi! Ik ben Juliette De Laere!

Ik ben 17 jaar en doe Wetenschappen Wiskunde 6 in het Sint Lodewijkscollege. Dit jaar is mijn eerste jaar als leiding en ook mijn 12de jaar als lid van KSA Spiko. Naast de KSA en school doe ik nog synchro. Ik heb er superveel zin in dit jaar en ik zal mijn uiterste best doen om er een top jaar van te maken!Koekoek! Ik ben Lotte Geeraert!

Ik ben 17 jaar en dit is mijn eerste jaar als leidster. Ik zit al 12 jaar lang in KSA Spiko. Ik ben een sportieve enthousiaste meid die houdt van snowboarden, surfen en fietsen. Ik studeer Gezondheids- en Welzijnswettenschappen in MIA. Als roodkappenleidster ga ik mijn uiterste best doen om van dit jaar opnieuw een geweldig jaar te maken!


Hallo! Ik ben Elly Reynaert!

Dit is ondertussen mijn 5de jaar als leiding. Ik sta dit jaar voor de 3de keer bij de roodkappennnn, waar het samen met Lisa, Lotte, Juliette, Estée en Annelien een gezellig jaartje wordt. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de financiën van KSA Spiko. Als ik niet bezig ben met de KSA, kan je me vinden in Gent, waar ik ondertussen al 4 jaar Pedagogiek en Onderwijskunde volg. Verder ben ik een grote fan van Club Brugge en paprikachips. Ik kijk er alvast naar uit om er een spetterend en onvergetelijk jaar van te maken!

Hey! Ik ben Annelien Vankersschaever!

Ik ben 17 jaar oud en zit momenteel in mijn 6de jaar Verzorging. Ik zit al vanaf de sloebers hier in de KSA en heb super veel zin om met jullie plezier te maken!! Naast de KSA zijn mijn hobby's ook paardrijden en jeugdbrandweer. Dit jaar is mijn eerste jaar als leidster en ik zie het keihard zitten!