Sloebers

SLOEBERS

5-8 jaar (3de kleuter - 2de leerjaar)

Hey hoi! Ik ben Fee Herremans!

Ik zit nu al 14 jaar in de KSA en geniet elk jaar nog meer. Dit jaar ben ik voor het eerst takverantwoordelijke van de supertoffe sloebers! Daar houden we van toneeltjes, dansen, zingen, knutselen en kei leuke spelletjes spelen. Naast de KSA kun je me in Gent vinden waar ik Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels studeer. Ik verdiep me met andere woorden dus graag in een goed boek en ik hou ook enorm van muziek luisteren. Ik ben er zeker van dat we ons dit jaar rot zullen amuseren samen! Als jullie vragen hebben voor mij mag je me zeker een berichtje sturen via Whatsapp.

0495 99 45 15

Hallokes! Ik ben Eline Van Wassenhove!

Al enkele jaren geniet ik met volle teugen van leiding zijn. Zo kan je mij dit jaar voor de vierde keer bij de sloebermeiden terugvinden. Hier ben ik vaak aan het dansen, springen, lachen en zingen. Daarnaast ben ik dit jaar voor de eerste keer groepsleiding. Verder speelt mijn leven zich vooral af in het prachtige Gent. Daar spendeer ik als studente Sociologie veel tijd tussen de boeken. Ik kan als persoon enorm genieten van een gezellig kampvuur, een verkleedpartij of een lekkere boterham met choco. Ook kan iedereen bij mij terecht voor een toffe babbel of een warme knuffel!

Hi hi! Ik ben Mackenzie Smith!

Ik ben 18 jaar en zit nog maar net in de KSA als nieuwe leiding. Voorlopig zit ik nog in het middelbaar 6de jaar, en ik studeer voor Bakker in Ter Groene Poorte. Mijn hobby’s zijn dansen, fitnessen en natuurlijk bakken. Ik hou ook heel erg van films kijken en gezellig met vrienden afspreken. Een klein weetje is dat ik half Australisch ben. Ik heb super veel zin in dit KSA jaar, natuurlijk zal dit weer een topjaar worden zoals geen ander!


Hey iedereen! Ik ben Stien Van Holderbeke!

Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb super veel zin om voor de sloebertjes veel leuke activiteiten te maken. Tijdens de schooldagen zit ik in Ter Groene Poorte. Daar doe ik mijn 6de jaar Bakkerij, wat ik super graag doe! Als hobby hiernaast ga ik heel graag gaan fitnessen en ga ik naar de gitaarlessen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een super tof jaar gaat worden!

Hallo! Ik ben Ada Slos!

Dit is mijn tweede jaar als leiding, maar in totaal zit ik al 13 jaar in de KSA. Als ik niet in de KSA zit, kan je me vinden in Gent, waar ik Psychologie studeer. Daarnaast vind je me ook in de dans- of klimzaal. En als ik daar niet ben, zit ik waarschijnlijk ergens in een gezellig koffiehuisje. Verder heb ik heel veel zin om er samen met mijn medeleiding en de sloebers een heel leuk jaar van te maken. Tot in de Mortier!