Sloebers

SLOEBERS

5-8 jaar (3de kleuter - 2de leerjaar)

Eline, Annelien & Stien

Hoi! Ik ben Annelien Vankersschaever!

Ik ben dit jaar voor het eerst takverantwoordelijke van de Sloebers! Ik ben 18 jaar en dit is mijn 2de jaar als leidster. Ik zit al 12 jaar in de KSA en ik amuseer me geweldig! Ik zit in mijn eerste jaar Verpleegkunde in ZoWe. Ik ga graag gaan paardrijden en geniet van de momenten met mijn familie en vrienden. Ik heb super veel zin in dit jaar!!

Als jullie vragen hebben voor mij mag je me zeker een berichtje sturen via WhatsApp.

0499 42 66 66

Hallokes! Ik ben Eline Van Wassenhove!
Al enkele jaren geniet ik met volle teugen van leiding zijn. In de KSA ben ik ondertussen al gekend als de eeuwige Sloeber(leiding). Zo kan je mij dit jaar voor de vijfde keer bij de Sloebertjes terugvinden. Stien, Annelien en ik hebben alvast heel veel zin in komend KSA-jaar!! Naast leiding ben ik ook voor het tweede jaar groepsleiding, samen met Ada. Als ik niet bezig ben met de KSA, kan je me terug vinden in de keuken (om lekker te koken), de natuur of achter de boeken. Zo leer ik dit jaar als studente Educatieve Master alles om les te geven in het middelbaar. Daarnaast kan je me altijd gelukkig maken met een gezellig kampvuur, een verkleedpartij of een lekkere boterham met choco.

Hi hi! Ik ben Stien Van Holderbeke!

Ik ben 18 jaar en zit momenteel aan mijn tweede jaar als leidster. Ik zit wel al 13 jaar in totaal in de KSA. Ik zit in de Ter Groene Poorte in mijn 7de jaar Chocolade en Banket. Ik hou van dingen te doen met mijn familie. Ook ga ik graag gaan fitnessen en help ik mijn papa met het maken van chocolade. Ik kijk heel hard uit naar dit jaar met de lieve Sloebers!