Sim

SIM

14-16 jaar jaar (3de & 4de middelbaar)

Ada, Juliette & Anouschka

Hallooo! Ik ben Anouschka Van der Straeten!
Ik zit al 18 jaar in de KSA. Dit jaar start ik mijn 6de jaar als leiding en ben ik ook takverantwoordelijke van de Sim. Ik ben afgestudeerd als kapster en bewakingsagent. Nu studeer ik voor juridisch administratief medewerker in het 1ste jaar. Buiten de KSA ga ik ook graag gaan zwemmen en puzzel ik erop los. Ik heb al heel veel zin in dit jaar en het zal zeker weten weer een schitterend jaar zijn. Indien er vragen zijn, mag je mij altijd contacteren via WhatsApp. Tot dan!

0497 20 17 37

Hallo! Ik ben Ada Slos!

Dit jaar is mijn 3de jaar als leiding, maar in totaal is dit al mijn 14e jaar in de KSA. Dit jaar is het ook mijn eerste jaar als groepsleiding! Als ik niet in de KSA zit, kan je me vinden in Gent, waar ik Psychologie studeer. Daarnaast vind je me ook in de dans- of klimzaal. En als ik daar niet ben, zit ik waarschijnlijk ergens in een gezellig koffiehuisje. Verder heb ik heel veel zin om er samen met mijn medeleiding en de Simmers een heel leuk jaar van te maken. Tot in de Mortier!

Hey!! Ik ben Juliette De Laere!

Ik ben 18 jaar en samen met Ada en Anouschka ben ik dit jaar leiding van de Sim. Het is dit jaar mijn 2de jaar als leiding en mijn 13de jaar in KSA Spiko. Ik ben dit jaar gestart in mijn eerste jaar Kinesitherapie aan de UGent. Naast de KSA of school kan je mij heel vaak terugvinden in het zwembad, waar ik Synchro doe. Ik heb er alvast super veel zin in!!