Sim

SIM

14-16 jaar jaar (3de & 4de middelbaar)

Helaba! Ik ben Laurien Montens!

Ik geef dit jaar leiding aan de Sim. Dit is nu mijn 3de jaar als leidster en dit jaar ben ik ook takverantwoordelijke van de Sim. Naast de KSA ben ik veel bezig met muziek in mijn vrije tijd. Tijdens de schoolweken kan je me terugvinden in Kortrijk, daar studeer ik Geneeskunde aan de KULAK. Van de 6 jaar die ik nu al in de KSA zit, heb ik al veel mooie herinneringen en ik ben er zeker van dat er nog veel zullen bij komen dit jaar! Indien er vragen zijn mag je mij altijd contaceren via Whatsapp.

0468 27 99 37

Halloooo! Ik ben Morgane van der Straeten!

Ik ben 19 jaar en ik zit al 15 jaar in de KSA. Dit is momenteel mijn 3de jaar als leiding. Ik studeer Psychologie aan de UGent. Verder in mijn vrije tijd schilder ik vaak. Maar om zeker niet te vergeten zullen we met de simmers en de simleiding er een super tof jaar van maken :-)!

Hallo iedereen! Ik ben Shana Ruysschaert!

Ik start nu mijn 3de jaar als groepsleiding en mijn 4de jaar als leiding. Ik heb zin om samen met Famke, Laurien en Morgane er samen met de simmers een fantastisch, leuk, tof en spectaculair jaar van te maken. Naast de KSA kan je mij ook terugvinden binnen de speelpleinwerking Kwibus en Kazou waar ik mijn ervaringen verruim. Ondanks ik al zoveel bezig ben met kinderen, studeer ik ook Lager Onderwijs in VIVES Brugge waar ik momenteel in mijn tweede jaar zit! Bij vragen kan je mij altijd aanspreken voor of na de activiteit! Ik sta altijd klaar voor een (leuke) babbel of een goede mop ;-). Tot snel!

Hallo!! Ik ben Famke Berghman!

Ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn tweede Bachelor Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen aan de UGent. Mijn hobby’s zijn vooral KSA en wel eens gek doen ;)). Dit is mijn 14de jaar in de KSA en mijn 3de jaar als leidster. Ik heb alleszins super veel zin in dit nieuwe jaar !! :-)