Springers

Hoi, ik ben SHANA RUYSSCHAERT en ik ben dit jaar de takverantwoordelijke en groepsleiding. Bij mij kan je terecht met al je vraagjes! Ik zit nu zes jaar in de KSA en ben zeker niet van plan om al te stoppen. Naast de KSA heb ik nog tal van andere hobby's zoals dansen en het geven van kleuterturnen. Ook kan je me door de week vinden in Gent waar ik orthopedagogie volg. Samen met Lore en Lisa gaan we er samen met de springers een top jaar van maken!

Hallo, ik ben LISA COUDENYS, ik ben 19 jaar oud. Ik ben nieuw in de leidingsgroep van de KSA. Ik ben heel graag leiding, ik zit daarom ook in kazou en doe dit mega graag! Ik ben heel blij dat ik leiding mag zijn in de KSA en ga mij hier ook 100% voor inzetten! Ik geef leiding aan de springers. Ik ben een heel energieke en vrolijke meid en ik hou van kinderen en geef graag activiteiten. Daarnaast hou ik ook van koersen en van tekenen.

Hey, ik ben LORE VAN HOLDERBEKE. Ik zit al vanaf het eerste leerjaar in de KSA en doe dit nog altijd vol enthousiasme! Samen met Shana en Lisa geef ik dit jaar leiding aan de springers. Tijdens de week zit ik in Gent op kot, waar ik Farmaceutische Wetenschappen studeer, maar in het weekend sta ik klaar om er met jullie een onvergetelijke activiteit van te maken. Ik weet zeker dat we er een super tof jaar van zullen maken!