Springers

SPRINGERS

8-10 jaar (3de - 4de leerjaar)

Rune, Gaëlle & Famke

Hallo!! Ik ben Famke Berghman!

Ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde Bachelor Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen Biochemie aan de UGent. Mijn hobby’s zijn vooral leiding zijn in de KSA en wel eens gek doen ;)). Ik hou van muziek en speel zelf ook piano. Dit is mijn 15de jaar in de KSA en mijn 4de jaar als leidster. Dit jaar ben ik ook takverantwoordelijke van de Springers. Indien er vragen zijn, mag je mij altijd contacteren via WhatsApp. Ik kijk er alvast naar uit om er een mega leuk en onvergetelijk jaar van te maken!

0487 13 21 37

Heyyy! Ik ben Rune Vanthournout!

Ik ben 18 jaar en dit is nu mijn 2de jaar als leiding. Ik ben gestart met de opleiding Ergotherapie aan VIVES. Naast de KSA probeer ik dit jaar yoga uit en spreek ik heel graag af met vrienden. Hopelijk wordt het een super leuk jaar en zie ik iedereen op de activiteiten.

Hey hey! Ik ben Gaëlle Vandendriessche!

Dit is het 2de jaar dat ik leidster ben van de Springers en mijn 4de jaar als leiding. Ik zit al 16 jaar ik de KSA en hopelijk komen daar nog een aantal jaar bij! Ik studeer voor leerkracht secundair onderwijs met de vakken Wiskunde en Biologie aan de Howest in Brugge. Mijn favoriete hobby is haken en in het algemeen creatief bezig zijn. Ik kijk nu al uit naar weer een superrrr leuk jaar bij de Springertjes!