Springers

SPRINGERS

8-10 jaar (3de - 4de leerjaar)

Hey hoi! Ik ben Esmée Clement!

Ik ben dit jaar takverantwoordelijke bij de springers. Het is nu mijn 17de jaar in de KSA en mijn 4de jaar bij de springers, 2 jaar zelf als kind en 2 jaar als leiding. Ik vermoed dus dat ik me helemaal in de groep zal kunnen vinden. Ik start dit jaar aan een schakelprogramma naar een Master Sociaal Werk en zie het helemaal zitten om dat met de KSA te combineren. Wanneer ik niet met school of met de KSA bezig ben, spreek ik vaak af met vrienden of ontspan ik met een goed boek. Als je door het jaar heen vragen hebt mag je mij altijd een berichtje sturen op Whatsapp. We zullen er een topjaar van maken!

0494 41 22 85

Hallooo! Ik ben Emma Beuckels!

Ik ben 17 jaar oud en zit al vanaf het begin in de KSA. Dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik ga naar school in Brugge en volg de richting Economie-Wiskunde. Ik dans tweemaal in de week en in mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriend(innen). Ik heb alvast heel veel zin in dit KSA-jaar en voel dat het met onze Springers geweldig zal worden!
Halloooo! Ik ben Jolien Timmermans!

Ik ben 17 jaar en zit al 11 jaar in de KSA. Dit jaar begin ik aan mijn eerste jaar als leiding. Ik heb er super veel zin in! Ik zit op school in Brugge en volg de richting CLIL-Wetenschappen Wiskunde 6. Naast de KSA heb ik niet echt andere hobby’s. Ik vind het wel leuk om eens te gaan tennissen. Ik ben ervan overtuigd dat we er samen een super leuk jaar van gaan maken!Hey hey! Ik ben Gaëlle Vandendriessche!

Ik ben dit jaar leiding bij de springers en ik kijk nu al uit naar dit fantastisch jaar. Ik volg de richting Sociale Technische Wetenschappen aan de examencommissie. Dit jaar is mijn 3de jaar als leiding en mijn 15de jaar als KSA'er. Buiten de KSA ben ik graag creatief bezig, maar eigelijk ook in de KSA ;-). Ik kan niet wachten om er een super tof jaar van te maken!Ik ben Rune Vanthournout!

Ik zit al 10 jaar in de KSA en dit is nu mijn eerste jaar als leiding. Ik zit op school in de Jozefienen in Brugge en volg de richting Moderne Talen - Economie. In mijn vrije tijd eet ik graag een ijsje met vrienden en babysit ik soms op mijn buurmeisjes. Hopelijk wordt dit een fantastisch jaar met de springers!
Hey!! Ik ben Céleste Van Iseghem!

Dit is mijn eerste jaar als leiding. Het is mijn zesde jaar in KSA Spiko en ik vind het een geweldige KSA familie. Ik zit op de Jozefienen en studeer Economie Moderne Talen. Naast KSA is tennis super belangrijk voor mij. Ik kijk ernaar uit om er een topjaar van te maken!